Ontmoet de perfecte date in Almere

Jimmy uit Almere zoekt een oudere man om mee af te spreken

Op zoek naar een soulmate.

Hallo, ik ben Jimmie, 28 jaartjes en ik kom uit Almere. Ik ben een dromer, romanticus en een slim persoon. Het is voor mij erg moeilijk om er vooruit te komen dat ik homo ben. Ik ben bang dat dit invloed gaat hebben om mijn carrière en vrienden kring. Ook is het daarom moeilijk voor mij om zo een relatie te vinden en daarom heb ik me hier ook ingeschreven, misschien dat ik op deze manier een leuke date vind waar meer uit gaat komen. Ik ben op zoek naar een man die mij kan begrijpen en hetzelfde heeft meegemaakt en misschien mij kan helpen met dit probleem. Ik val op mannen die rond de 30 jaar of ouder zijn!
 


Naam:Jimmie.
Leeftijd:28 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:180-185
Postuur:Normaal
Cupmaat:XL
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Ja
WoonplaatsAlmere
ProvincieFlevoland
ZoektMan
Over Mij
Hallo, ik ben Jimmie. Ben een dromer romanticus en een slim persoon. Echter vind ik het moeilijk om er vooruit te komen dat ik homo ben. Ben bang dat dit invloed gaat hebben om mijn carriëre en vrienden kring. Ben opzoek naar een man die mij kan begrijpen en misschien kan helpen met dit probleem. Momenteel geen relatie maar wel opzoek. Zoek iemand rond de 30 jaar of ouder!
Over Jou
Zou je meer willen weten als mij als persoon, contacteer mij dan even. Veel liefs, Jimmie
Totaal
9,5

Daten met Jimmie.

Wil je een date met Jimmie. uit Almere? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Flevoland in ons systeem zoals Jimmie. die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!