Ontmoet de perfecte date in Lelystad

Lennart uit Lelystad zoekt een afspraak met een vrouw om zijn hart te luchten.

Ik spring in het diepe!

Tussen mij en mijn vrouw gaat het al een tijdje niet goed en daarom  heb ik besloten eens volledig in het diepe te duiken door me hier aan te melden. Ik wil er achter komen waarom het niet goed gaat tussen ons. Ik zoek hier geen sex maar eerder een maatje bij wie ik mijn hart kan luchten. Als dit gebeurd dan sta ik natuurlijk ook voor jou klaar om je pijn bij mij uit te storten. Zonder oordeel of afkeuring naar elkaar toe, er gewoon voor elkaar zijn als dat nodig is. Wil jij mij helpen bij mijn zoektocht in het leven? Dan ben ik er voor jou!


Naam:Lennart
Leeftijd:40 jaar
Haarkleur:kaal
Kleur Ogen:bruin
Lengte:175-180
Postuur:Normaal
Cupmaat:L
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Nee
WoonplaatsLelystad
ProvincieFlevoland
ZoektVrouw
Over Mij
Mijn vrouw en ik hebben 1 zoon omdat wij geen kinderen konden krijgen hebben wij deze geadopteerd. In het begin had ik hier een prima gevoel bij echter mis ik iets. Dit geeft fricties tussen mijn vrouw en mij, ik wil dit niet maar het is een gevoel van binnen. Ik hou van mijn vrouw en mijn zoon maar ik mis iets. Ik wil via deze site uitvinden waar dit gevoel vandaan komt!
Over Jou
Help jij mij met mijn zoek tocht in het leven. In eerste instantie niet op zoek naar sex!
Totaal
9,5

Daten met Lennart

Wil je een date met Lennart uit Lelystad? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Flevoland in ons systeem zoals Lennart die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!